Mange har heiet på oss siden oppstarten for 30 år siden. Derfor ønsket vi å invitere vår stadig voksende heiagjeng på åpen industridag på Salsbruket. Foto: Anna Setran.

Havbruk Service AS feiret 30 år med storstilt industridag på industristedet Salsbruket.

Mange har heiet på Havbruk Service siden oppstarten i 1989, og vi setter fortsatt stor pris på vår stadig større heiagjeng. Og hva var vel mer naturlig enn å invitere til 30-årsfeiring med en storstilt industridag på det tradisjonsrike industristedet Salsbruket, i samarbeid med Firma Albert AS, Kystvinduer AS og MOWI ASA.

Til tross for værgudenes milde vrede, møtte folk i hopetall for å lære mer om industrien på «Bruket». Både industrimuseum og industrihaller sto åpne, samtidig som de besøkende fikk boltre seg med ribturer i Opløfjorden, samt kaffe, kaker og grillet laks.

Ruster oss for framtida
Utover 30-årsjubileumet er 2019 et merkeår for Havbruk Service AS. 1. april flyttet vi inn i nye og romslige produksjonslokaler med moderne fasiliteter. Her skal vi skape innovasjoner som kommer hele regionen til gode. Det synes vi er temmelig stas!

Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester, og mottar mange spennende oppdrag for kunder både i og utenfor vår region. I år har vi blant annet levert rørsystemer til oppgraderingen av lakseslakteriet Nils Williksen AS, og for tiden sveises rør hos MOWI Bessaker.

Vi gleder oss til 30 nye år!

Under kan du se bilder fra Industridagen.

Foto: Anna Setran